Mária Čírová otvorene prehovorila o bolestivých spomienkach: Ako dieťa ronila potoky sĺz!

Obľúbená šou Česko Slovensko má talent sa opäť vracia na JOJku a to hneď s viacerými novinkami. Jednou z nich sú aj zmeny na porotcovskom poste. Po boku ostrieľaných „katov“ sa po prvý raz objaví aj úspešná a obľúbená speváčka Mária Čírová. Teraz jej tvár pravidelne zdobí úsmev, no kedysi ronila potoky sĺz. Prečo?

V šou Česko Slovensko má talent bude o osude účinkujúcich ako vždy rozhodovať porota. Jej súčasťou bude tento rok aj úspešná speváčka Mária Čírová. Vždy srší optimizmom a darí sa jej vo všetkom na čo siahne. No nie vždy to bolo také ružové, ako sa zdá. Blondínka si svoj úspech musela tvrdo odrieť. Talent v živote nestačí. Poznám mnoho ľudí, študovala som na konzervatóriu, ktorí mali talent. Ale bola tam určitá lenivosť, také nechcenie. Ale potom toho človeka predbehli ľudia, ktorí denno denne dreli. Ja som sa narodila s určitým talentom od Boha, ale nebyť tej driny, že každodenne sedím za klavírom...šesť hodín denne – viete si to predstaviť?,“ pýta sa Mária.

​S drinou za klavírom a pred mikrofónom sa spájajú aj jej bolestivé spomienky na detstvo. Potoky sĺz, sebadisciplína a odriekanie jej však vykúpili úspech, ktorý dnes žne. „Prišli tie situácie a momenty, keď klopali na dvere moji kamaráti: Teta Čírová, môže ísť Mária von? Nie, hrá...Ja som sa na to pozerala so slzami v očiach, že išla by som, aj tam na čerešne, aj opekať, ale musím hrať, mám koncert. Pamätám si, keď som bola dieťa, že to bolo miliónkrát bolestivé. Najťažšie je na tom to, keď ste dieťaťom a máte tieto povinnosti, že vy neviete, čo bude v tej budúcnosti. Ale ja som vždy verila, že ak mi Boh dal talent, niečo z toho vždy bude. Keď oslovím len jedného človeka, tu na Slovensku a potiahnem ho, aby spieval, tak môj život mal význam,“ dodala s úsmevom.

Sledujte šou Česko Slovensko má talent už v nedeľu 1. septembra o 20:40 na JOJke!