Eve Burešovej pred rokmi v Talente Jaro Slávik naložil: Takto sa jej teraz ospravedlnil!

Keď sa v šou Česko Slovensko má talent v roku 2011 na pódium postavila vtedy len 17- ročná súťažiaca Eva Burešová, zrejme nikomu nenapadlo, že si o trinásť rokov sadne do porotcovského kresla. A taktiež nikomu nenapadlo, že o trinásť rokov sa jej za svojrázne správanie bude verejne ospravedlňovať najväčší kat zo šou – Jaro Slávik!

Podpichovanie pre leopardie šaty, ktoré si na casting obliekla i narážky na jej spev pred vystúpením. To všetko v Talente absolvovala v roku 2011 súťažiaca Eva Burešová. Keď však zaspievala skladbu Listen od Beyoncé, akékoľvek pochybnosti o jej nadaní sa rozplynuli. A od porotcu Jara Slávika prišlo prvé kajanie. Eva, váš hlas vám pristane aj v leopardích šatách. Ospravedlňujem sa za svoje grobianske správanie, moji známi ma už poznajú a vy si zvyknete,“ povedal jej vtedy.

CSMT - Jaro Slavik a Eva Buresova Zdroj: TV JOJ

​Najprísnejší porotca šou Česko Slovensko má talent však vo svojej knihe s názvom Talent vysvetlil, ako to vtedy skutočne vnímal. „Správal som sa ako čur*k a mal som čur*cke otázky. Prišla pred nás mladá žena, ktorá jednoznačne patrila na pódium. Mala v sebe presne ten „X faktor“, ktorý oddeľuje sólistov od zboristov a ktorý vytvára hviezdy. Nepovedala ani slovo, no bolo jasné, že má nekonečný potenciál. Nedalo sa jej – a už vôbec nie pred vystúpením – nič vyčítať, dokonca ani šaty s leopardím vzorom. Tento vzor je bežne dosť nešťastný, no na Eve pôsobil prirodzene a ona na pódium jednoducho patrila,“ napísal úprimne.

CSMT 12 - Jaro Slavik a Eva Burešová Zdroj: TV JOJ

Svoje komentáre na adresu Evy Burešovej dodnes ľutuje a vo všetkých rozhovoroch jej vzdáva hold. „Je mi ľúto toho nešťastného začiatku pri našom prvom stretnutí, keďže som neposlúchol svoj inštinkt, ale inštrukcie. Napriek tomu, alebo možno práve preto, považujem Evu za jednu z našich víťazov a tento fakt nikdy nezabudnem v médiách pripomenúť,“ doplnil. Samotná Burešová si však na tento „incident“ spomína s láskou. „Myslím si, že už tá skúsenosť, že som tou súťažou prešla je veľká skúsenosť. Dúfam však, že ma vystupujúci budú skôr brať ako parťáka, ale aj ako motiváciu, pretože viem čím si prešli. Talent mi naštartoval moju kariéru, takže mám k tomu citovú väzbu,“ dodala niekdajšia súťažiaca, ktorá už v nedeľu zažiari ako porotkyňa.

CSMT - Eva Burešová Zdroj: TV JOJ

Sledujte šou Česko Slovensko má talent už v nedeľu o 20:40 na JOJke!