Po trinástich rokoch sa vracia do Talentu: Eva Burešová priznala stres aj veľkú zodpovednosť!

Evu Burešovú ste v roku 2011 mohli vidieť v talentovej šou Česko Slovensko má talent spievať na pódiu ako jednu z účinkujúcich. Po rokoch sa do relácie vracia v úplne inej pozícii!

Do poroty šou Česko Slovensko má talent zasadne tento rok aj Eva Burešová, talentovaná speváčka a herečka, ktorej kariéru naštartovalo práve ČSMT. V rozhovore nám prezradila, ako vníma túto veľkú životnú výzvu. "Je to krásny pocit. Vraciam sa naspäť o trinásť rokov. Ako chodíme tými chodbami, tak presne viem, kde som stála a čakala, čo som na tých miestach prežívala," prezradila pre joj.sk počas nakrúcania novej série.  

​Stresu má síce Eva menej ako pred rokmi, no berie to ako obrovskú zodpovednosť. "Som trošičku nervózna, aby som svoju prácu urobila dobre, ale myslím si, že by vo mne mohli mať súťažiaci parťáka," Umelkyňa má v sebe veľkú empatiu, takže to určite zvládne na jednotku. Speváčkou v porote nebude sama. Uvidíte ďalšiu novú tvár - Máriu Čírovú - aj stálicu na porotcovskej stoličke - Martu Jandovú. Sledujte už čoskoro epizódy s Evou Burešovou v porote!

Sledujte šou Česko Slovensko má talent už túto nedeľu o 20:40 na JOJke!