Zlatý buzzer od Leoša Mareša je pre Katku splnený sen: Aha, aké slová mu venovala!

V druhej časti šou Česko Slovensko má talent padol prvý zlatý buzzer, a to od Leoša Mareša. Okamžite tak poslal rovno do finále umelkyňu Katku, ktorá sa venuje špecifickému žánru poézie s názvom Slam poetry. A fakt, že jej život zmenil práve on, pre ňu znamená nesmierne veľa. Prečo?

Kateřina Pokorná, ktorá si hovorí aj Svojost, si v stredu večer získala celú porotu, moderátorov, ale aj divákov v sále a pri televíznych obrazovkách svojím emotívnym vystúpením. Moderná poézia do hudby, ktorú predviedla, všetkých rozplakala a dostala na kolená. Samotná Katka s tým však vôbec nerátala. „Skôr som sa bála, než by som niečo čakala. Dúfala som, že sa to niekoho možno trošku dotkne, ale nebol to zámer. Skôr som bola zvedavá, aké na to budú názory,“ povedala blondínka tesne po vystúpení.

​Najviac sa jej tvorba dotkla Leoša Mareša, ktorý ju stlačením zlatého buzzera poslal rovno do finále. „Ja mám Leoša rada od detstva. On je moja šoubiznisová modla. Potvrdila som si, že má rád emócie a niečo, čo sa ho dotkne. Že je schopný pre niekoho úplne cudzieho niečo urobiť, pomôcť mu a viac ho vyšvihnúť. Ešte budem dlho vstrebávať, že som sa tu s ním stretla. A, že mi to dal práve on, je úplne top strop. Najviac čo si môžem priať,“ dodala s úsmevom.

Sledujte šou Česko Slovensko má talent každú stredu o 20:40 na JOJke!