Takéto príbehy píše len život: Stratené sestry z Talentu chytili za srdce celé Slovensko!

V stredajšej časti šou Česko Slovensko má talent sa na pódium postavila mladá raperka Kamilla, ktorá sa porote i divákom predstavila s vlastnou tvorbou. Najväčší šok nastal, keď sa ukázalo, že je sestrou minuloročnej víťazky Talentu. Práve vďaka televíznej šou sa našli po dlhých 24 rokoch!

Kamilla a Anička vyrastali v detskom domove, odkiaľ bola každá z nich adoptovaná do inej rodiny. Dlhých 24 rokov žili jedna bez druhej, no v kútiku duše verili, že sa raz opäť stretnú. A stalo sa! Keď sa v minulom ročníku Talentu objavila Anička, Kamillina adoptívna mama spozornela. Vo famóznej speváčke totiž spoznala to malé dievčatko z detského domova. Potom už mali veci rýchly spád. „Ona nikdy nebola stratená. Bola vždy, ale nie pri mne. Tak blízko a zároveň tak ďaleko. Ja som vždy verila, že sa niekedy stretneme,“ povedala raperka pre joj.sk po vystúpení.

Anička na pódiu svoju sestru doprevádzala operným spevom a výsledkom bola nesmierne silná emocionálna nálož.Musím povedať, že si to veľmi užívam kvôli nej. Som veľmi rada, že som mohla prísť, stáť tu pri nej, podporovať ju. Dopadlo to veľmi dobre,“ nadchýnala sa minuloročná víťazka. Slovami chvály nešetrila ani samotná Kamilla. Som vďačná, že ma podporila. Je to pre mňa najviac, keď spoznáte človeka po 24 rokoch a on je pre vás tá opora,“ dodala s úsmevom.

Sledujte šou Česko Slovensko má talent každú stredu o 20:40 na JOJke!