Pozrite si zaujímavosti 12. ročníka Česko Slovensko má talent: TOTO ste možno netušili!

Čerstvý ročník šou Česko Slovensko má talent prináša zaujímavé čísla aj novinky. My vám ponúkame prehľad pikošiek z nakrúcania dvanásteho ročníka!

Napriek tomu, že sa Česko Slovensko má talent vysiela od konca leta, oficiálne nakrúcanie prebieha vždy na prelome jari a leta. Tento rok sme ho absolvovali medzi dátumami 17. až 29. jún. Z toho sa sedem dní uskutočnilo v divadle, kde prebiehali samotné kastingy, dva dni tvorilo nakrúcanie imidžových záberov. Tieto zábery priniesli niekoľko zaujímavostí. Napríklad Mária a Eva sa počas nakrúcanie nikdy spolu za porotcovským stolom nestretli, no počas nakrúcania "imidžoviek" si spolu užili akciu. Na začiatku augusta prebehlo nakrúcanie moderátorských vstupov. Do šou sa vracia po 11 rokoch spomínaný Leoš Mareš, ktorý spolu s Jarom a Jakubom budú stála porota. Popri nich budú vždy sedieť v rôznych dvojiciach dámy Marta Jandová, Diana Mórová, ale aj Mária Čírová a ďaľší navrátilec Eva Burešová!

Zdroj: TV JOJ

Vo finále padne celkovo sedem buzzerov - každý z porotcov poslal jedno číslo až do finále. V semifinále sa rozhodne ešte o ďalšom adeptovi na výhru a v decembri sa uskutoční veľkolepé finále. Výherca si odnesie šek v hodnote 40 tisíc eur. Nakrúcanie takejto veľkej šou si vyžaduje množstvo členov štábu. Tento ročník na ňom aktívne pracovalo až 200 ľudí. Na čele stál režisér Jeffo Minařík. Tento rok diváci počujú jeho hlas, aby divákovi lepšie priblížili dianie v zákulisí. 

Tento rok uvidíme množstvo zaujímavých čísel - nebudú chýbať akrobati, tanečníci, speváci či kúzelníci. Ak šou pravidelne sledujete, môžete sa tešiť aj na niekoľko premiérových čísel, ktoré ste doteraz v Česko Slovensko má talent nevideli. Prezradíme vám, že pôjde napríklad o čierne divadlo, človeka, ktorý vie napodobňovať zvuky prírody a tiež napríklad artistické číslo, ktoré vám pripomenie jeden z otváracích ceremoniálov OH v Paríži. Taktiež nebude chýbať niekoľko extrémnych čísel, ktoré zdvihnú zo stoličky nejedného diváka! 

Sledujte Česko Slovensko má talent v stredu o 20:40 na JOJke!