Zo skromného údržbára sa zrodila hviezda: Matěj Málek si vás získa pokornými slovami!

Pokorný a skromný údržbár si získal vďaka svojmu ohromnému talentu na spev celé Slovensko a Česko. V rozhovore nám prezradil, aké sú jeho ďalšie plány so spevom a prácou!

Eva Burešová sa postavila z porotcovského kresla a udelila Matějovi svoj zlatý buzzer. Dojatá umelkyňa neudržala oko suché a určite nebolo jediná. Neskutočný talent dvadsaťdvaročného mladíka skutočne poriadne prekvapil. Matěj totiž pracuje ako údržbár, no priznal, že skončil konzervatórium. Jeho talent však doteraz nikto neobjavil a až jeho priateľka sa ho rozhodla do šou prihlásiť. Napriek tomu, že zaspieval absolútne suverénne, priznal obavy pred vystúpením. "Mal som strašnú trému. Cítil som, že sa necítim dobre, ale nakoniec to dopadlo dobre," povedal pre joj.sk.

"Vedel som, že spievať viem, ale počúval som názor ostatných na to, ako spievam. Netvrdil som o sebe, že viem spievať. Pokorne som im poďakoval," povedal nám ďalej. Práve obrovská skromnosť je to, čo je pre Matěja príznačné. Priznáva, že takýto úspech absolútne nečakal. Ten je hrdý na svoju prácu údržbára. "Niekto mi raz povedal, že zo mňa nebude nič iné ako spievajúci údržbár. Bol by som rád spevákom, ale vždy je lepšie chodiť do tej práce a držať si pracovnú morálku," priznal s obdivuhodnou pokorou! 

Pripomeňte si ohromné vystúpenie Mateja v Česko Slovensko má talent!

Sledujte Česko Slovensko má talent na JOJke!