Chcete viete tajomstvo jej úspechu? Toto nám prezradila úchvatná imitátorka so zlatým buzzerom!

Prišla, otvorila ústa a všetkých úplne uchvátila. Sympatická Genevie pochádza z Kanady a svojím hlasom dokáže dokonale napodobniť zvuky prírody. Tento talent považuje za dar od Boha. Neuveríte, ako s tým začala!

CSMT 12 - Genevie vystúpenie CSMT 12 - Genevie vystúpenie

​Útla blondínka prekvapila silným hlasom, ktorý sa vám z hlavy len tak ľahko nevytratí. Pri jej vystúpení všetci ticho mlčali a s úžasom počúvali, kam ich to zavedie. Bola to jedna veľká emocionálna dráha, vďaka ktorej zaslúžene postúpila priamo do finále.

„Mám v sebe snáď všetky pocity. Som nadšená a vďačná. Nečakala som to, pretože nie som odtiaľto. Hanbila som sa, pretože nepoznám váš jazyk," priznala skromne Genevie krátko po odchode z pódia.

„Je to pre mňa krásny dar. Snažím sa, aby sa ľudia cítili dobre. Bola som nervózna a nevedela som, či správne odpovedám porotcom,“ zasmiala sa. „Pri mojom vystúpení nepotrebujem používať žiadny jazyk, je to univerzálne, má nás to prepojiť," dodala.

Genevie sprevádza jej jedinečný talent už od útleho detstva. „Imitujem zvuky od malička. Prichádzajú ku mne zo všetkých strán. Robila som to pre zábavu, teraz to robím dušou. Preto niekedy pri tom aj plačem," vysvetlila emocionálnu stránku svojho fenomenálneho vystúpenia.

„Veľa ľudí mi hovorí, že som ako šaman, keď to robím. Možno, ja neviem. No ak to dokáže niekoho uzdraviť, tak som rada. Je to dar a pocta zdieľať to s ľuďmi," dodala vďačne.

Budúca finalistka dokáže imitovať skutočne široké spektrum – od zvukov prírody, cez hudobné inštrumenty až po atmosferické zvuky filmov. „Niekedy proste idem s emóciami,“ zakončila Genevie.

Sledujte šou Česko Slovensko má talent každú stredu o 20:40 na JOJke!