Eva Burešová v úprimnom priznaní: Práca ju doviedla až k vyhoreniu! Ako sa z neho dostala?

Herečka, speváčka a porotkyňa šou Česko Slovensko má talent Eva Burešová sa nikdy nebála priznať, že jej život nebol vždy prechádzka ružovou záhradou. Ešte nedávno ju trápili zdravotné ťažkosti, ktoré postihujú čoraz viac mladých ľudí!

Čo sa kariéry týka, Eva Burešová sa práve nenudí. Hrá v nejednom českom seriáli a hosťuje v divadelných predstaveniach. Aktuálne ju môžete sledovať aj ako porotkyňu v šou Česko Slovensko má talent. Okrem toho tiež koncertuje so svojou kapelou. Taká pracovná vyťaženosť však môže občas viesť k syndrómu vyhorenia, ktorý si zažila práve aj sama Burešová. "Ja som mala syndróm vyhorenia minulý rok, takže som si tým prešla. Mala som dva týždne dovolenku a tam som usilovne pracovala na tom, aby som sa dala dohromady a našťastie sa mi to podarilo," zverila sa redakcii českého Vipstar.

Herečka tiež prehovorila o tom, že si nevie rady, ako sa k tejto téme verejne stavať. Cíti sa totiž byť uväznená medzi dvoma generáciami, ktoré majú na mentálne zdravie a starostlivosť oň naozaj veľmi odlišné názory. "Bijú sa tu dve generácie a my tridsiatnici sme uprostred. V nás sa bije generácia, ktorá nám hovorila 'vydaj sa, pracuj, veľmi sa neukazuj, keď máš deti'. A potom je tu tá generácia, ktorá hovorí 'užívaj si život, pracuj múdro'. Každá z tých generácií nás neznáša,“ vyhlásila herečka ako tridsiatnička, ktorá skrátka nevie, k akej generácii sa v tomto ohľade prikloniť. "Čím viac som vidieť, tým viac musím ukázať, že som človek. Môžem byť pre niekoho inšpiráciou. Sú to veci, ktoré sú bežné a obzvlášť v tomto čase tým trpí každý druhý človek," doplnila s tým, že ona sama si myslí, že o problémoch týkajúcich sa práve napríklad mentálneho zdravia by sa hovoriť malo viac! 

CSMT 12 - Eva Burešová a Jaro Slavik Zdroj: TV JOJ

Sledujte Česko Slovensko má talent každú stredu o 20:40 na JOJke!