Mladučká rockerka všetkých zaskočila: Prečo rozkošná tínedžerka spievala tak temnú pieseň?

V najnovšej časti obľúbenej šou Česko Slovensko má talent sa porote i divákom predstavila mladučká speváčka Melissa, ktorá všetkých odrovnala. Prekvapila nielen skvelým speváckym výkonom, ale aj multiinštrumentálnosťou a výberom skladby. Prečo si táto tínedžerka zvolila na svoje vystúpenie práve takú temnú skladbu?

Šou Česko Slovensko má talent je projektom, ktorý priam fantasticky dokazuje, že výzor a vzhľad môžu poriadne klamať. Veľakrát sa postaví na pódium niekto, kto počas svojho vystúpenia neskutočne prekvapí a predvedie niečo, čo by sme absolútne nečakali. To sa stalo aj v najnovšej časti, keď sa pred porotu postavila mladučká speváčka Melissa aj so svojou kapelou. Tínedžerka s výzorom anjelika zaspievala a zahrala skladbu Sweet Dreams od Marilyna Mansona a všetkých totálne odrovnala.

​Z jej prejavu šiel miestami až strach. Modrooká blondínka tvrdí, že práve to bol jej zámer.To bol taký menší zámer, pretože dá sa povedať, že je to tak trochu strašidelnejšia pesnička. Ja mám rada všetky štýly pesničiek, ale najradšej mám rock. Aj ho najviac spievam v mojej kapele. Táto patrí medzi moje najobľúbenejšie pesničky. Je tam šepkanie, rock, plný hlas, jemný hlas, proste sa mi to páčilo, tak som sa rozhodla, že zaspievam toto,“ povedala pre joj.sk. Ako sa jej darí skĺbiť svoju hudobnú kariéru a školské povinnosti? Pozrite si celý rozhovor vo videu HORE!

Sledujte šou Česko Slovensko má talent každú stredu o 20:40 na JOJke!