Jasmina Alagič podstúpila estetický zákrok: Uhádnete, čo si na sebe nechala vylepšiť?

Moderátorka Jasmina Alagič, ktorú aktuálne môžete vídať na obrazovkách šou Česko Slovensko má talent, sa opäť rozhodla pre zmenu. Tentoraz sa zverila do rúk známej celebritnej lekárky Aleny Pallovej. Výsledky zákroku ukázala na Instagrame.

Zdroj: Instagram/jasmina_alagic

​Jasmina Alagič, ktorá si na svojom vzhľade dáva naozaj záležať, v poslednej dobe skúša rôzne zmeny. Vo februári jej kaderník radikálne osviežil hrivu, čo jej podľa fanúšikov pridalo na mladistvosti. V auguste sa potom rozhodla pre ďalšie skrátenie vlasov, za čo rovnako zožala veľké pochvaly.

Tentoraz však nešlo o vlasy. Krásna moderátorka si nechala jemne zväčšiť pery pomocou kyseliny hyalurónovej. Nebol to pritom dramatický zásah – zmena je veľmi decentná. Jej úsmev získal na objeme, ale po ústupe opuchu bude výsledný efekt pôsobiť ešte prirodzenejšie.

Aj keď už predtým mala plné pery, Jasmina sa rozhodla dodať im ešte trochu šťavy. Výsledok? Elegantný dotyk, ktorý ešte viac zvýrazní jej šarm. U manželky rapera Rytmusa je už akosi pravidlom, že jej pristane skutočne čokoľvek.

Jasmina Alagič Jasmina Alagič zväčšené pery Zdroj: Instagram/institutestetickejmediciny

Sledujte šou Česko Slovensko každú stredu o 20:40 na JOJke!