Ako famózni korčuliari bojujú so strachom pri nebezpečnom čísle? TOTO je ich recept!

V stredajšej časti obľúbenej šou Česko Slovensko má talent sa porote i divákom predstavili korčuliari, ktorí svojím výkonom absolútne odrovnali porotu i divákov. Martu Jandovú ohúrili až tak, že im dala zlatý buzzer a posunula ich tak priamo do finále. Ako tento párik bojuje so strachom pri ich nebezpečnom čísle a na čo myslia, keď prídu na pódium?

Zisk zlatého buzzera je pre všetkých súťažiacich v šou Česko Slovensko má talent splneným snom. Takmer každý sa totiž túži dostať do finále a zabojovať o lákavú výhru. Inak to nebolo ani v prípade fantastických korčuliarov, ktorí svojím vystúpením vyrážali dych. Po postupe túžili, no ako to už aj v živote býva, nikdy nemáte nič isté. „Toto nikdy nemôžete očakávať. Dúfate v to, pretože je to veľká pocta. Urobili sme všetko pre to, aby sme ho získali a podarilo sa nám to,“ povedali tesne po svojom vystúpení pre joj.sk.

​Azda každý, kto sa díval na ich číslo, uvažoval nad tým, či počas vystupovania necítia strach a neboja sa o svoj život. Zhodli sa však na tom, že na pódium s takýmito myšlienkami nesmiete vkročiť. Musíte si nastaviť svoje myslenie správnym smerom, pretože, keď rozmýšľate nad tým, že sa môže stať niečo zlé, privoláte si to. Preto nikdy neuvažujeme nad tým, že sa niečo môže pokaziť. Uvažujeme nad tým, ako sa to podarí,“ doplnili.

Sledujte šou Česko Slovensko má talent každú stredu o 20:40 na JOJke!