Z dcéry Márie Čírovej je už veľká kočka: Na móle Bratislavských módnych dní všetkým vytrela zrak!

Speváčka Mária Čírová je známa nielen svojou hudobnou vášňou, ale aj pevnými rodinnými putami. S jej manželom Mariánom dokazujú, že láska nepozná hraníc a keď ťahajú za jeden povraz, dokážu skutočne všetko. Čírová je mamou troch detí, z ktorých dve už dospievajú. Ak si spomínate na jej rozkošnú dcérku Zoe, dnes by ste ju sotva spoznali. Počas Bratislavských módnych dní mala svoju premiéru na módnom móle, kde okamžite pútala pozornosť – pohľady divákov sa od nej nedokázali odtrhnúť.

Mária Čírová s rodinou Zdroj: archív M.Č.

​Bratislavské módne dni 2024 priniesli pestrú zmes známych osobností, na ktorých vynikli návrhy slovenských dizajnérov.

Éterická Mária Čírová, ktorú momentálne môžete vídať ako porotkyňu šou Česko Slovensko má talent, sa v Refinery Gallery predviedla nielen ako speváčka, ale aj ako modelka. Na jej kúzle jej ešte pridal fakt, že ju na prehliadke sprevádzali aj jej deti. 

Dvanásťročná Zoe, ktorá mala na móle svoj debut, zaujala v šatách od Jany Pištejovej, čím si vyslúžila obdiv publika a dokázala, že po svojej matke zdedila nielen spevácky talent, ale aj šarm a krásu. Okrem nej sa na prehliadke predstavil aj Čírovej syn Hugo, ktorý sa ukázal v štýlovom obleku od Lombardi Fashion House. 

Zdroj: Instagram/mariacirova

Sledujte šou Česko Slovensko každú stredu o 20:40 na JOJke!