Jakub Prachař absolútne odrovnal fanúšikov: Vedeli ste, že dokáže TAKTO spievať?

Jakub Prachař, známy porotca talentovej šou Česko Slovensko má talent, opäť prekvapil verejnosť. Tentokrát ukázal, že jeho talenty siahajú ďalej než len do porotcovskej stoličky. V novom videu na Instagrame dokazuje, že je rovnako nadaný aj ako spevák. Reakcie fanúšikov hovoria za všetko!

Zdroj: Instagram/JP

​Jakub Prachař má šoubiznis proste v krvi. V najnovšom videu predviedol svoje spevácke schopnosti, a reakcie na seba nenechali dlho čakať. Sympaťák pôsobí suverénne nielen na porotcovskej stoličke, ale aj za mikrofónom. Jeho spev okamžite zaujal a nadchol divákov, ktorí ho v komentároch nešetrili chválou.

 „Vy ste sa jednoducho pre ten šoubiznis narodili,“ napísal fanúšik. Tento komentár dokonale vystihuje reakcie, ktoré pod videom neustále pribúdajú. „Pán Jakub Prachař je inteligentný multi-talent. Kuba je proste frajer,“ dodávajú ďalší.

Súdiac podľa týchto slov, ale aj toho, čo vídame na televíznych obrazovkách, Jakub sa proste nestratí v žiadnej disciplíne. Či už ide o porotcovanie, herectvo, alebo spev. Čerešničkou na torte je už len jeho charizma a humor, ktorý nepozná hranice.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tros Discotequos (@tros_discotequos)

Sledujte šou Česko Slovensko každú stredu o 20:40 na JOJke!