Silvia Vršková prezradila tajomstvo krásy a sily vlasov: AKO ich mať také pevné ako ona?

Neskutočný talent sme videli aj v poslednej epizóde šou Česko Slovensko má talent. Silvia Vršková si vyslúžila zlatý buzzer od Diany Mórovej. Prezradila nám niekoľko zaujímavostí o vlasoch!

Po neskutočnom výkone, ktorý sme videli v poslednej epizóde Česko Slovensko má talent stlačila Diana Mórová zlatý buzzer. Silvia Vršková tak putuje rovno do finále a my sme sa jej pri tejto príležitosti spýtali na pocity. "Úžasné. Som ešte stále v šoku, ale je to krásny pocit," opísala svoje dojmy čerstvo po získaní bzučiaka. Mnohých zaujíma, ako dokáže niekto toto vlasmi. Silvia sa o svoju korunu krásy musí starať ešte viac než bežné ženy. "Musím si dávať pozor, nešklbem tie vlasy zvrchu, ale najprv zo spodku. Poviem si, že toto je môj život, toto je moje povolenie," prezradila pre joj.sk. Okrem toho užíva pravidelne vitamíny a vlasy podporuje rôznymi balzamami. Jej koruna krásy je skutočne závideniahodná! 

Nie je to len o vlasoch, ale aj krku, ktorému dopriava pravidelné masáže. Je obdivuhodné, že Silvia má len 55 kilogramov, no jej vlasy udržia oveľa viac než ju samotnú. "Vlasy udržia dvoch slovníkov. Naše vlasy sú strašne silné," prezradila sympatická akrobatka s vlasmi. To si však človek tak ľahko doma nevyskúša a, samozrejme, Silvii trvalo dlhé roky dostať vlasy aj seba do takejto formy. Udržanie slonov možno do finále neuvidíme, no určite nás opäť čaká poriadna šou! 

Sledujte Česko Slovensko má talent každú stredu o 20:40 na JOJke!