Je moderátorka Jasmina Alagič opäť v očakávaní? Ukázala aj záber BRUŠKA!

Jasmina Alagič, obľúbená moderátorka Česko Slovensko má talent, je známa svojím šarmom a humorom. Vedľa svojho manžela, rapera Rytmusa, a ich syna Sanelka sa teší zo života na plné obrátky. Nedávno sa fanúšikom na Instagrame zverila, že sa cíti akosi zvláštne. K tomu priložila záber aj svojho bruška. Čo tým chcela povedať?

V poslednom dieli Jasmina Alagič zažila nezvyčajný narodeninový „prank“ od svojej rodiny. Pred divákmi odhalili jej tajomstvá. Vraj tajne „žerie nutelu na kilá,“ zle sa učila, a dokonca pracovala v realitke. 

A bolo to naozaj špeciálne – okrem gratulácií od rodiny a kolegov ju prekvapili aj darčekmi, ktoré zahŕňali jej obľúbené maškrty. Jasmina sa neskôr vyznala, že takéto momenty sú pre ňu vzácne a všetkým poďakovala.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj)

Okrem toho však na sociálne siete pridala fotku svojho bruška. „Takto na sklonku noci si vravím, prečo sa nepochváliť," prihovorila sa tajomne. Pred našimi obľúbenými dievčenskými dňami si pripadám presne ako keď som bola tehotná. Až na to, že v tom brušku nie je očakávaný zázrak, ale veľa, veľmi veľa zjedených zbytočností,“ zavtipkovala. Hoci išlo len o humor, fanúšikovia sa začali špekulovať, či nie je predsa len na obzore ďalšie dieťa.

Akokoľvek komicky to znie, nie je prvýkrát, čo moderátorka zavtipkovala na účet svojho tela a toho, čo všetko dokáže skonzumovať. Ostáva nám len čakať, či sa po týchto „chutných“ priznaniach objavia aj nejaké vážnejšie správy!

Jasmina Alagič Jasmina Alagič a Sanel Zdroj: Instagram/jasmina_alagic

Sledujte šou Česko Slovensko má talent každú stredu o 20:40 na JOJke!