Peter to v talentových súťažiach už skúšal: Na pódiu má však vždy STRES, čo ho najviac DESÍ?

Spevák Peter Juhás sa hudbe venuje už dlhé roky. Má bohaté skúsenosti s koncertovaním, účasťou v speváckych súťažiach a nahrávaním v štúdiu. Napriek tomu priznáva, že na pódiu sa stále cíti nervózny a rozklepaný. Dokonca mal pocit, že domrvil aj vystúpenie v Talente. Prečítajte si, čo ho však stále ženie vpred!

​Peter si získal celú porotu a postúpil do ďalšieho kola. Jeho pocity hneď po vystúpení boli však zmiešané. "Ako som to hral, tak som mal dosť trému. V podstate som bol taký strnulý a cítil som na sebe, že som rozklepaný. Možno som na seba až moc kritický," priznal s úsmevom.

"Nedávno som bol hrať v škôlke a aj tam som mal trému," dodal. Pre Juhása je hudba viac než len koníček. "Ja tú hudbu beriem ako taký záväzok voči životu. Stále sa vyrovnávam s pocitom, že prečo by som mal ja byť ten, ktorý sa tomu môže venovať. Ale snáď si to nejak obhájim," ozrejmil s nádejou.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Peter Juhás (@juhas.peter)

"Už som bol v jednej súťaži. Vtedy som si však myslel, že život je gombička. Teraz to už beriem inak. Rád by som sa tomu venoval a vedel sa tým postarať o svoju priateľku a prípadnú rodinu, ak ju budem mať," dodal.

Peter Juhás je skutočným bojovníkom v hudobnom priemysle. Napriek prekážkam, s ktorými sa stretáva, jeho vášeň a odhodlanie ho vedú k tomu, aby neustále hľadal nové príležitosti a snažil sa posunúť svoj talent na vyššiu úroveň. Aj keď nervozita ostáva, sympaťák sa nevzdáva a naďalej sa snaží nájsť svoju cestu k úspechu.

Sledujte šou Česko Slovensko má talent každú stredu o 20:40 na JOJke!