Diana Mórová zahviezdi v Delukse: V takejto úlohe ste ju ešte nevideli!

Obľúbená herečka si zahrá v komediálnom seriáli Delukse. Dianu Mórovú poznáte ako porotkyňu v talentovej šou, no v takejto úlohe ste ju ešte určite nevideli.

Riaditeľka hotela Adela má narodeniny, no jej súkromnú oslavu preruší Kraken. Ich konkurenčný hotel Royal Pressburg sa totiž na sociálnych sieťach vychvaľuje, že sa u nich ubytovala americká rocková hviezda slovenského pôvodu Džejár. Ak sa Adeliným ľuďom nepodarí dostať túto celebritu do Danubia Queen, celý personál môže zabudnúť na prémie.

​V najnovšej epizóde sa môžete tešiť na aj Dianu Mórovú, ktorá stvárňuje Džejárovu manažérku. ,,Judita je agentka rôznych osobností a v hoteli má starú známosť, ktorou je barman. Pred dvadsiatimi rokmi spolu chodili," vysvetľuje herečka. Judita a Samo majú nevyriešený spor a napätie medzi nimi sa dá krájať. Boj o celebritného hosťa prináša mnoho vtipných situácií, ktoré vás určite poriadne rozosmejú. ,,Páči sa mi táto časť, v ktorej hrám a snažila sa urobiť tú postavu tak, aby bola vtipná a niečím príjemná i sentimentálna," zdôverila sa Mórová. Nenechajte si ujsť skvelý seriál Delukse a spríjemnite si večer s našou televíziou. 

Sledujte seriál Delukse v stredu o 20:35 hod. na JOJke!