Geissenky nad luxusnou večerou ohŕňali nosom: Odpadnete, čo si vypýtali od kuchára!
Návšteva Geissenovcov na Slovensku sa síce pomaly chýli ku koncu, no ešte stále majú pred sebou množstvo zážitkov. Jedným z nich mala byť aj luxusná 7-chodová večera v prestížnom hoteli, v ktorom aj bývali. Šéfkuchár si pre nich pripravil vysokú gastronómiu a všetci sa tešili, ako nemeckým milionárom ulahodia. No opak bol pravdou. Keď rodinka zbadala menu, zatvárila sa poriadne znechutene. "Mám taký malý problém...že nič z toho, čo je v menu, nemám rada. Keď dostanete pozvanie na večeru, musíte zjesť to, čo je na stole. A je dosť jedál, ktoré nejeme. Sme jednoducho len Geissenovci a nejedávame luxusnú kuchyňu ako z Michelinských reštaurácií. Máme radi úplne obyčajné jedlá, chutné a výdatné," povie Carmen.
Menu, ktoré si pre nich v reštaurácii pripravili, bolo pritom plné lahodných jedál a výnimočných kombinácií. Čakal na nich kozí syr, domáca paštéta z husacej pečienky s brusnicovou omáčkou, zemiaková rolka plnená údeným mäsom a dusená kyslá kapusta, pečený jahňací chrbát podávaný s bryndzovými haluškami, hovädzie líčka s koreňovou zeleninou na zemiakovej kaši, makovo-čerešňová štrúdľa na vanilkovom kréme a zmrzlina na mangovom pyré s ovocím.
Z toho všetkého ich zaujala akurát tak štrúdľa. "Nemôžem to ani počuť, vôbec to nie je podľa môjho gusta," povedala Shania. "Asi dnes urobím výnimku a dám si aj husaciu pečeň. Je to rozhodne lepšie než ten zvyšok," skonštatuje Carmen. "Zješ husaciu pečeň?" opýta sa Davina. "Zvyšok sa mi nepáči. Nemám rada jahňacie mäso a ani hovädzie líčka. Mám to fakt ťažké," povzdychne si Róóóbertova žena. "Ja z toho nič nebudem..." zhodnotí Davina. "Aspoň si môžem vypiť," uzavrie Carmen. Najväčší gól večera však bude, keď si dámy u kuchára objednajú vyprážaný rezeň a hranolky. Nuž, proti gustu žiaden dišputát...