Carmen Geissenová opäť v nemocnici: Lekári museli rýchlo zasiahnuť, čo ju tentoraz zložilo?

Carmen Geissenová, známa z obľúbenej šou Geissenovci, si musela znovu ľahnúť pod nôž. Len čo sa zotavila z predchádzajúcich zdravotných ťažkostí, čelí ďalšiemu vážnemu problému. Čo sa tentokrát stalo?

Zdroj: Facebook/CarmenGeiss

​Carmen Geissenová, hviezda úspešnej reality šou Geissenovci, kde diváci sledujú ich luxusný život plný dobrodružstiev a výstrelkov, znovu čelí zdravotným komplikáciám. Po tom, čo v auguste prekonala problémy s pankreasom, sa tentokrát dostala do nemocnice kvôli akútnym ťažkostiam so žlčníkom.

Život celebrít síce vyzerá na prvý pohľad bezstarostne, no Carmen už druhýkrát za krátky čas zažíva tvrdý náraz do reality.

Keď ju pred pár dňami postihli silné bolesti, jej osud bol jasný – operácia. "Operácia dopadla dobre, pacient je na tom dobre! Neuveriteľné, čo dokážu tri malé kamene. No, teraz je všetko vonku a ja sa opäť cítim skvele! A pozdravujem z kameňolomu - som opäť v službe!" napísala Carmen v plnom eláne priamo z nemocničného lôžka.

Lekári museli okamžite zasiahnuť a okrem žlčníkových kameňov jej odstránili aj samotný žlčník. Tento zákrok bol nevyhnutný, aby sa vyhla ďalším komplikáciám, ktoré by mohli ohroziť jej zdravie.

Ako je pre Carmen typické, humor ju neopúšťa ani v ťažkých chvíľach. Ešte pred zákrokom s úsmevom žartovala, že kamene, ktoré jej lekári vyberú, by sa dali použiť na stavbu domu. Po operácii jej však odporučili dôkladný oddych, aby sa mohla čo najskôr vrátiť k plnej sile.