Úlohy v reštaurácii U Bučkov sú rozdelené: Jano je vedúci, Tomáš obsluhuje a Jožko je vyhadzovač!
Nová relácia Habovřesky štartuje na JOJke už najbližší utorok 24. mája o 21:45 a my sa môžeme tešiť na nové príbehy rodiny Bučkovcov, ktorí budú otvárať vlastnú reštauráciu rovno na Sihle. Pomôcť im príde kulinársky majster Vilo Habo, ktorý bude mať na starosti nielen kuchyňu, ale aj marketingovú stránku podnikania a podobné starosti. Zavolala si ho mama Anka, ktorá prišla s nápadom na vlastnú reštauráciu, ktorá by tu mala byť pre všetkých návštevníkov Sihly a fanúšikov rodiny Bučkovcov. A kto v nej bude pracovať? Samozrejme, biznis zostane v rodine, budú to členovia Bučkovského klanu.
Aj úlohy majú dávno rozdané Jano Bučko nosí s hrdosťou ceduľku s nápisom „vedúci“, Tomáš sa bude starať o obsluhu a čo Jožko? „Jožko bude vyhadzovač!“ skonštatoval Jano. Bučkovské nevesty majú tiež v reštaurácii miesto, konkrétne priamo v kuchyni. Nevadí, že nevedia až tak dobre variť, na to tam už je Vilo Habo. Nebude to mať ale s nimi jednoduché, ochota spolupracovať aspoň zo začiatku viazla. „To už je na synoch, aby si ženy ustrážili a do biznisu pritiahli,“ zhodnotila situáciu mama Anka.
Nezmeškajte premiéru relácie Habovřesky v utorok 24. mája o 21:45 na JOJke!
Autor: František Kozmon