Zoznámte sa! Na oko nenápadná rodina, v skutočnosti strategická pašerácka jednotka!

Prinášame vám ďalšiu zo série zoznamovačiek! Predstavujeme vám hrdú rodinu Otčenášovcov, ktorá sa síce tvári nenápadne, no v skutočnosti ide o strategickú pašerácku jednotku. Táto rodina prináša do Hranice poriadnu dávku humoru. Máte sa rozhodne na čo tešiť!

Rodinu Otčenášovcov tvorí Jerguš, bylinkár a chiropraktik, jeho žena Svetlana a syn Sergej. Aktívne sa zúčastňujú na pašovaní a berú aj dodatočnú províziu, pretože chalupa na kopci, ktorá je dôležitým článkom pašovania, je ich. Na oko nenápadnú rodinku uvidíte v seriáli Hranica už 10. januára o 20:35 na JOJke!


Naša Hranica sa odohráva konkrétne na slovensko-ukrajinskej hranici, kde v obci Krivé žije niekoľko dôležitých rodín. Tie pašujú naozaj všetko, teda okrem ľudí, zbraní a drog. Samozrejme, aby im biznis fungoval, potrebujú mať na druhej strane svojho spojenca – ukrajinskú rodinu, ktorá vlastní obchod s potravinami. Táto rodinka sa postará o poriadnu zábavu v seriáli no a ako to už býva, v poriadne nadupanom deji nesmie chýbať poriadny nepriateľ, ktorého v tomto prípade predstavujú colníci a príslušníci hraničnej polície. Tí sa snažia pašerákov odhaliť a prichytiť pri čine. V seriáli na vás čakajú zakázané lásky, romániky, pašerácke dobrodružstvá a množstvo postáv, ktoré sú taktiež zárukou skvelej gradácie deja.


Nenechajte si ujsť seriál Hranica, ktorý štartuje už 10.januára o 20:35 na JOJke!