Z tohto receptu vás odvalí: Viete, ako sa vyrábajú východniarske veľkonočné pralinky?
Obľúbená relácia Inkognito je vždy plná zábavných momentov a trefných vtipov, ktoré si milým spôsobom uťahujú z rôznych životných situácií. A to nebude chýbať ani v dnešnej špeciálnej veľkonočnej časti. Celé štúdio bude krásne vyzdobené a sviatočné obpečenie budú mať na sebe aj naši hádači i moderátor. Na stoloch nebudú chýbať ani čokoládové zajace, pričom ich chuť hneď v úvode vyskúšal Maroš Kramár. Postavičke odhryzol z ucha a ani netušil, ako tým zahral na smeč svojmu kolegovi. „Maroš, toto je úvod legendárneho východniarskeho receptu na veľkonočnú pralinku. Odhryzneme vrch a dolejeme rumom,“ povedal Marcel Forgáč a okamžite tým všetkých rozosmial. Nuž, ako sa hovorí – v jednoduchosti je krása…