Šoko bude v Inkognite terčom vtipov od kolegov: Po chvíli sa do štúdia ozve aj režisér!

V Inkognite sa často stávame svedkami naozaj vtipných chvíľ, ktoré vznikajú veľmi spontánne. Niečo podobné sa stane aj v dnešnej časti, keď si moderátor i hádači budú v úvode uťahovať z kolegu Šoka. Po chvíli sa dokonca zapojí aj režisér!

V obľúbenej relácii Inkognito majú hádači z panelu i moderátor Vlado Voštinár medzi sebou veľmi dobré priateľské vzťahy. A ako to už býva, čím sú medzi ľuďmi lepšie vzťahy, tým viac si zo seba vedia uťahovať. Dôkazom bude aj dnešná epizóda, v ktorej si budú moderátor i hádači uťahovať zo svojho kolegu Šoka, ktorý sa v paneli objaví po dlhšej pauze. Dlho si tu nebol, Šoko. Len v krátkosti ti vysvetlím – máme tri kolá a hádame povolania. Ja odpovedám áno/nie…,“ začne Vlado Voštinár. „Tak hádame, je asi iné slovo. Háda Miško a my mu v tom pomáhame,“ pohotovo zareaguje Zuzka Šebová.Ďurko, aby som ti vysvetlil, keď si tu dlho nebol. Toto je Vlado Voštinár. Moderátor,“ doplní Mišo Hudák. „A nezabudni doplniť, že šesťdesiatročný, starý moderátor,“ povie moderátor. „Ale nevyzerá,“ doplní Zuzka. „To som nechcel povedať, vôbec,“ zasmeje sa Mišo.

Po chvíli sa vtipná situácia zopakuje. Pri prvom hosťovi budú hádači ako obvykle tipovať, čo daný hosť asi robí. Po Šokovej dedukcii nastane ďalšia lavína podpichovania. „Šoko, mal by si chodiť častejšie, lebo potom…,“ zareaguje Zuzka na jeho nápad. „Neviem, myslím, že zase si dám pauzu,“ odpovie jej. „Nedáš, my ti dáme,“ zruší ho Vlado. „Moja reč,“ ozve sa nečakane z réžie, čo všetkých okamžite rozosmeje.To je, keď si nabehneš na vidly, brácho,“ zaklincuje Mišo Hudák. Nuž, v Inkognite je vždy veselo.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito