Ako sa hádači z Inkognita pripravujú na hádanie povolaní? Ich odpovede vás dostanú!

Moderátor i samotní hádači z Inkognita často čelia rôznym otázkam fanúšikov a divákov, ktoré sa týkajú ich práce. Po najčastejšej, či vedia dopredu povolania hostí a mená tajných hostí, je druhou najčastejšou – ako sa pripravujú na nakrúcanie a či si hádanie trénujú. Túto otázku im položí v dnešnej časti Vlado Voštinár a ich odpovede vás zničia!

Princíp Inkognita je všetkým divákom a fanúšikom jasný. Hádači v prvých troch kolách hádajú povolanie hostí a v štvrtom kole musia prísť na identitu tajného hosťa. Niekedy sa s týmito úlohami trápia a nevedia, ako sa hovorí, ani zaťať, inokedy uhádnu profesiu i meno celebrity expresne rýchlo. Niet sa preto čo čudovať, že divákov zaujíma, ako sa naši hádači na nakrúcanie pripravujú. Nikdy som sa vás to neopýtal, ale vždy sa ma to pýtajú ľudia na ulici. Nie, že či to viete. Ale či sa na to pripravujete? Či to trénujete doma alebo to je len tak?“ spýta sa Vlado v dnešnej časti.

Nuž, a odpovede hádačov budú poriadne vtipné. „Tak opakujeme si, aké povolania sú,“ odpovie Zuzka Šebová. Sedím doma pred zrkadlom a hovorím: Automechanik! Ešte to nebolo ono, musím na tom popracovať,“ povie Marcel Forgáč. „Ja sa zase posadím pred zrkadlo a: Žena? Muž?“ doplní Zuzka. „Ja zasa, že: Tykáme si?“ zareaguje Mišo Hudák. „A ja sa pýtam, samozrejme, či je to z kovu…to je celé,“ zaklincuje Čeky. V Inkognite je skrátka vždy veselo!

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito