Hádači si uťahovali z Maroša Kramára: Vtipy o jeho otcovstve a prekvapujúce odhalenie!

V Inkognite sa často stávame svedkami naozaj vtipných chvíľ, ktoré vznikajú veľmi spontánne. Niečo podobné sa stalo aj v pondelkovej časti, keď si moderátor a hádači v rámci vtipkovania vzali na mušku čerstvého otca Maroša Kramára!

V obľúbenej relácii Inkognito majú hádači z panelu i moderátor Vlado Voštinár medzi sebou veľmi dobré priateľské vzťahy. A ako to už býva, čím sú medzi ľuďmi lepšie vzťahy, tým viac si zo seba vedia uťahovať. Dôkazom bola aj pondelková epizóda, v ktorej si moderátor i hádači uťahovali z Maroša Kramára. Celá to začalo, keď sa Mišo Hudák opýtal, či nevedia, kde je Maroš. „Viem úplne presne – kojí. To je veľká vec,“ odpovedal mu Vlado Voštinár.Keď kojí, tak dúfajme, že sa ukojí,“ zavtipkoval Mišo. „Vy ste také opice...Maroško, gratulujeme, aj za týchto mojich pohankov ti z celého srdca gratulujeme,“ doplnila Zuzka. A Maroš vie, že podstatnejšie ako to, že je znovu otec, je to, že sa neoženil,“ zaperlil Marcel Forgáč.

Vzápätí ale prišlo prekvapujúce odhalenie.Vieš, čo je úžasné? Vedel niekto z vás, že Maroš čaká dieťa?“ spýtal sa Vlado. „Vedel to Maroš?“ zažartovala Zuzka.Postavou na to nevyzeral,“ skonštatoval Čeky. „Inak musím ti povedať, že ten Marošov prst je všemocný,“ zasmial sa Mišo. „Ale vy ste vedeli? Pravda je, že nepovedal nám,“ opýtala sa Zuzka. „Nevedeli, naozaj sme nevedeli,“ uzavrel Hudák. Maroš to naozaj výborne tajil. Dokonca, keď som si to prečítal v novinách, ja som si myslel, že je bulvarizovaná jeho seriálová postava. Že to nemôže byť pravda,“ vysvetlil moderátor. „Ale zase mne hovoril, že mu odchádzajú kríže. A to aj mne v deviatom mesiaci. Takže, možno mi dával indície,“ zaklincovala Šebová.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito