Olympionik Jakub Grigar prezradil zákulisnú pikošku: Vedeli ste, že to funguje TAKTO?

Jedným z reprezentantov Slovenska na Letných olympijských hrách v Paríži bol aj vodnoslalomár Jakub Grigar. Keďže patrí k našej športovej špičke, objavil sa aj v obľúbenom Inkognite ako tajný hosť. A práve v televíznej relácii prezradil veľkú pikošku zo zákulisia tohto náročného športu!

Úspešný vodnoslalomár Jakub Grigar prijal pozvanie do obľúbenej relácie Inkognito, kde sa predstavil ako tajný hosť. Keď hádači po menších patáliách s jeho menom napokon odhalili jeho identitu, prišiel na rad obligátny rozhovor s Vladom Voštinárom. Nuž, a práve počas neho reprezentant Slovenska prezradil veľkú pikošku. Tú loďku vy ako dopravujete na tieto veľké zahraničné cesty?“ spýtal sa moderátor.Koňom,“ zavtipkoval Marcel Forgáč. „Posielame vozom dopredu... Na tieto veľké sa snažíme letecky, aj keď teraz s tým už máme trošku problémy. Takže sa musia tie loďky prepoliť, zložiť a poslať ich,“ šokoval Grigar.

Jakub Grigar Zdroj: Profimedia

​Na Voštinárovi bolo okamžite vidieť, že si nie je istý, či dobre počul. „Ako prepoliť?“ chcel sa uistiť. „Normálne prepoliť...dokonca sa dá aj podomácky, že sa prepíli a nejako sa potom zošróbuje,“ zasmial sa vodnoslalomár.Nie...vážne?! Úplne vážne?!“ opýtal sa Mišo Hudák neveriacky. „Úplne vážne,“ odpovedal Grigar. „Nebolo by jednoduchšie, keby tam si si nejakú loďku zobral?“ zamyslel sa Vlado. Sme strašne zvyknutí na tie svoje loďky. To je ako so ženou...každý je zvyknutý na tú svoju,“ uzavrel s úsmevom.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:40 na JOJke!