Evelyn a Zuzana Šebová boli z hostky v Inkognite vo vytržení: Pri jej slovách nedýchali!

V Inkognite sme už privítali množstvo zaujímavých hostí s ešte zaujímavejšími povolaniami. Do tejto kategórie bez debaty patrí aj Katarína Sásiková, ktorá prišla do štúdia s naozaj unikátnou profesiou!

V jednej z epizód Inkognita si vedľa Vlada Voštinára do kresla pre hosťa sadla sympatická Katarína Sásiková, ktorá prišla s indíciou Popoluška. Netrvalo dlho a hádači prišli na to, že vyrába lodičky. Nie však hocijaké. Na trh prišla s koženými črievičkami, v ktorých dáma zaručene vydrží aj celý deň. A to aj napriek tomu, že sa pýšia vysokým podpätkom. Ako je to možné? „Špeciálne sú strihom, sklonom a tým, že vo vnútri sú ortopedické vložky, ktoré pomáhajú tým najviac namáhaným častiam chodidla pri tom podpätku. Tým, že môj otec je lekár, tak mal v rámci ambulancie aj ortopedickú techničku, takže sme konzultovali, ktoré časti treba podporiť, aby boli naozaj pohodlné a žena v nich vedela vydržať celý deň,“ vysvetlila Katarína v Inkognite. Že sú jej topánky naozaj pohodlné a exkluzívne, dokazuje aj fakt, že si ich pravidelne obúvala aj prezidentka Zuzana Čaputová.

INKO - vyrobkyna lodiciek Zdroj: TV JOJ

​Rozhovor, ktorý s hostkou viedol Vlado Voštinár, bol naozaj zaujímavý a najmä ženskú časť nášho panelu nesmierne zaujala. Evelyn a Zuzka Šebová až miestami ani nedýchali, ako hltali každé jedno jej slovo. „Ja som presvedčená, že akákoľvek žena, ktorá si obuje podpätky, prebudí v sebe to ženstvo. Žena naberie odvahu, chôdza sa mení, celé vystupovanie sa mení,“ myslí si Sásiková. Zaujímavosťou tiež je, že jej obuv je prevratná aj tým, že ich predáva po jednom kuse, nie v páre. Na svoje si tak poľahky prídu aj dámy, ktoré majú jednu nohu o čosi väčšiu než druhú a topánky z bežných obchodov či e-shopov ich zvyknú tlačiť.Moja úvodná indícia Popoluška naznačovala to, že ja lodičky predávam po jednom kuse. Je to z dôvodu udržateľnosti. Pokiaľ jednu zničíte, viete si dokúpiť druhú. Veľa žien má aj malý rozdiel v chodidlách, takže vyslovene si môžu napasovať ten vybraný pár,“ dodala.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito