Miso Hudak

Mišo Hudák sa na letnej párty TV JOJ ukázal aj s priateľkou Lenkou: Pozrite, ako žiarili!

Na letnej párty Televízie JOJ, ktorá sa konala minulý štvrtok v reštaurácii na brehu Dunaja, sa ukázal aj obľúbený moderátor a zabávač Mišo Hudák. Na prezentáciu jesennej vysielacej štruktúry však neprišiel sám, ale ruka v ruke so svojou priateľkou Lenkou. A nesmierne im to spolu svedčalo!

Koncom augusta začína na JOJke nová vysielacia sezóna, počas ktorej sa môžete tešiť na hneď niekoľko skvelých nových formátov, ale i na pokračovania tých obľúbených. Na štvrtkovej letnej párty, ktorá sa konala na brehu Dunaja, sme ich všetky predstavili pozvaným novinárom za prítomnosti hercov a moderátorov. Po oficiálnej časti nasledovala párty, ktorá trvala až do polnoci.

Na predstavenie jesennej sezóny sa prišiel pozrieť aj moderátor a zabávač Mišo Hudák, ktorý so sebou vzal aj svoju priateľku Lenku. Obaja dodržali predpísanú tému párty, ktorou bola biela farba. Tvár Inkognita si obliekla jednoduchú bielu košeľu a nohavice v rovnakej farbe. Na minimalizmus stavila aj blondínka, ktorá v bielom tope a nohaviciach, s decentnými doplnkami a s elegantným klobúkom doslova žiarila. Párik pôsobil ruka v ruke veľmi spokojne a úsmevy rozdávali na všetky strany. 

Tagy: Mišo Hudák