Čeky svojou otázkou hostku zaskočil: Chvíľu nevedela, či žartuje alebo to myslí vážne!

V Inkognite sme už privítali množstvo zaujímavých hostí s ešte zaujímavejšími povolaniami. Do tejto kategórie bez debaty patrí aj sympatická Lay Sedláková, ktorá prišla do štúdia s naozaj krásnou profesiou!

V pondelkovom Inkognite si do kresla pre hostí sadla aj Lay Sedláková, ktorá prišla s indíciou „na centimeter presne“. Na základe nej mali hádači prísť na to, že sa živí ako módna návrhárka. Keďže indícia bola naozaj výborná a navyše sympatická blondínka bola oblečená v naozaj exkluzívnom kostýme, netrvalo dlho a jej povolanie sa odtajnilo. Popri obligátnom rozhovor s moderátorom Vladom Voštinárom ju poriadne zaskočila otázka od Čekyho a bolo vidieť, že chvíľu nevedela, či žartuje alebo to myslí vážne.

Marián si totiž ako milovník módy chcel vyskúšať sako z jej dielne, ktoré žiarilo na scéne. „Marián má veľmi rád takýto štýl a jemu by to pristalo,“ vysvetlil Vlado. „Marián je kolega v návrhárstve,“ podotkol Mišo Hudák. „Ja som tiež návrhár, ale ja sa tým neživím. Ja sa tým len bavím,“ doplnil Čeky. „Má naozaj veľmi podobné veci,“ dodal Mišo. Muzikant si sako podrobne poobzeral, ale keďže bolo dámske, napokon si ho len jemne prehodil cez rameno.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito