Hosť v Inkognite poriadne šokoval: Prekvapení neboli len hádači, ale i samotný moderátor!

Hostia v Inkognite vedia často prekvapiť svojimi povolaniami, ale občas i svojou identitou. Neraz sme zažili, že do štúdia prišiel niekto známy, no s úplne iným povolaním, než o akom vieme. V najnovšej časti si ale do kresla pre hostí sadol niekto, koho poznáme, no nevedeli sme to!

V najnovšom Inkognite si do kresla pre hostí sadol aj sympatický Jakub, ktorý prišiel s indíciou „prichádza v krabici“. Tá mala hádačov naviesť na to, že pracuje ako výrobca pizze. Len čo vošiel do štúdia, hádači sa na neho pozerali veľmi skúmavo. Už na prvý pohľad mali pocit, že ho odniekiaľ poznajú. „Jakub mi pripomína viacero tvárí. Vypichnem – tak trošku Fero Joke, trošku Milo Kráľ. Viacero ľudí sa v ňom odzrkadľuje,“ skonštatovala Zuzka Šebová.

INKO - syn Mila Krala Zdroj: TV JOJ

​Po chvíli však nastala situácia, ktorá zarazila nielen hádačov, ale i samotného moderátora. Inak, poviem priezvisko aj skôr, ako býva zvykom. Lebo Zuzka hovorila, že Milo Kráľ...Kráľ sa volá aj tento chlapec,“ prezradil Vlado Voštinár.Naozaj, tie oči sú Milove, úplne,“ podotkol Mišo Hudák. Ste rodina?“ spýtal sa moderátor. „Je to možné…som jeho syn,“ vyšiel hosť s pravdou von.Počkaj, ty si Milov syn?“ spýtal sa Hudák neveriacky. „Jeho ste neuhádli, tak to musím ísť napraviť,“ zavtipkoval Jakub – celým menom Jakub Ferdinand Kráľ. Keďže nepracuje v šoubiznise a jeho známy otec si svoje súkromie stráži, hádači pochopiteľne nevedeli, o koho ide, ani kde pracuje. Prezradila ho akurát podoba.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito