Jakub Prachař dokonale zapadol do partie hádačov: Svojimi vtipmi kolegov skoro rozplakal!

V Inkognite sa často stávame svedkami naozaj vtipných chvíľ, ktoré vznikajú spontánne a vyplynú zo situácie. Niečo podobné sa stalo aj v pondelkovej časti, keď sa nevinná debata zmenila na komické okienko plné slovných hračiek!

Diváci Inkognita si často už v úvode relácie užijú poriadnu dávku humoru. Keď moderátor Vlado Voštinár privíta divákov a hádačov v paneli, nezriedka sa hneď púšťajú do zaujímavých slovných prestreliek. Výnimkou nebola ani pondelková epizóda, v ktorej sa po prvý raz v úlohe hádača predstavil Jakub Prachař.Minule som počul pesničku od Kaliho. On užíva si to. A som prišiel do lekárne, chcel som si to tiež kúpiť, lebo hovorím si, môže to dobre šlapať. Ale nemali,“ začal Vlado Voštinár. Keď som bol malý, tak som sa sám seba pýtal, ako vyzerá „měkoň“. Pretože bola taká pesnička: Už mě koně vyvádějí, tak som si vravel...měkoň,“ okamžite sa chytil Jakub.

S podobnou slovnou hračkou prišiel aj Mišo Hudák. „Ja som si myslel, keď som bol úplne malý, že existuje nejaký človek, ktorý sa volá Mič Kulatý. Pretože: zelená je tráva, futbal to je hra. A ten míč kulatý...že kto to je?“ zavtipkoval. Milan má, Dušan má, nezatváraj pred nama. Milan a Dušan mali dvere, vieš?“ zareagoval Čeky. Zuzka Smatanová má peknú pesničku, ktorá sa začína: Stromy...a myslel som si, že to je číslovka – s tromi. A ona spieva o lese,“ zamyslel sa Vlado.V Nemecku si doteraz myslia, že Herkules má ešte manželku, ktorá je Frau Kules,“ povedal Mišo. Podobne ako herpes a Frau Pes,“ odpovedal Čeky. Jakub Prachař túto diskusiu priam dokonale zaklincoval. „Je nutné, aby sme vôbec pozývali tých ľudí?“ spýtal sa a všetkých rozosmial. Nuž, do partie Inkognita zapadol naozaj perfektne!

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito