Sophia Korčušková z Ivety sa môže pochváliť červeným diplomom: Aha, čo v skutočnosti študuje!

Je ambiciózna a pre svoju kariéru urobí naozaj čokoľvek. Aj takto by sme mohli opísať Lindu, modelku zo seriálu Iveta, ktorú stvárňuje Sophia Korčušková. Herečka a modelka stíha popri práci aj vysokú školu a dokonca sa môže pochváliť červeným diplomom. Tipovali by ste na ňu práve tento odbor?

Ambicióznu, no spočiatku nie príliš priateľskú Lindu stvárňuje v seriáli Iveta Sophia Korčušková, ktorá je v reálnom živote modelkou, herečkou, ale aj študentkou práva. No a práve ambicióznosť je vlastnosť, ktorá Sophiu s jej seriálovou postavou spája. Čo máme s Lindou spoločné je práve tá ambicióznosť. Ja študujem právo, ona študuje teda MatFyz, čo rada hovorí a v tom sme si určite podobné, možno ako karieristky, ženy s nejakou víziou,” vysvetlila nám v rozhovore. Tých odlišností ale našla Sophia o niečo viac. Každý kto herečku osobne pozná vie, že Lindine praktiky jej nie sú vôbec blízke. V čom sa odlišujeme a čo bolo pre mňa ťažké, bola práve tá zákernosť, lebo ona tam robí strašne veľa zlých vecí a veľa krát sme napríklad skončili klapku a pán režisér prišiel za mnou a bol taký, že viac ešte, že si príliš dobrá, že tvrdšie. A naozaj, ja som to v tom momente tak nevidela na tej kamere, ale keď som si to potom neskôr pozrela spätne, tak som videla, že je fakt zlá,” pokračovala Sophia.


Popri rôznych pracovných aktivitách sa venuje Sophia aj štúdiu na vysokej škole. Na Právnickej fakulte má už titul bakalár a dokonca si domov odniesla červený diplom. „Študujem naďalej. Vlastne minulý rok som dosiahla titul bakalár a študujem aktuálne v magisterskom stupni, takže som vo štvrtom ročníku,” prezradila o sebe herečka a budúca právnička.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sophia Korčušková (@korcuskova)

Navyše, len nedávno sa vrátila z Lisabonu, kde mala taktiež možnosť študovať právo. Zahraničie jej je veľmi blízke. Za prácou modelky totiž vycestovala už ako tínedžerka. „Zvyčajne keď pracujem, hlavne už teraz tým, že mám školu, mám prácu v kancelárii, takže potrebujem to kombinovať s niečím, kde nechodím príliš na dlho do zahraničia, tak zvyčajne robím v Európe, čiže Nemecko, prípadne Anglicko, Taliansko, Španielsko. Ale v minulosti som bola napríklad v Japonsku či v Tokiu. Tam som bola, keď som mala 15 rokov, takže to bola taká skúška ohňom. dodala Sophia v rozhovore.

Sledujte finále seriálu Iveta už v nedeľu o 20:35 na JOJke!