Zoznámte sa s novými postavami Kriminálky Kraj: Títo dvaja herci posilnia policajný tím!

V prvej sérii Kriminálky Kraj ste mohli sledovať štvoricu zohraných vyšterovateľov. Nebude tomu inak ani v druhej sérii. Oproti tej prvej však uvidíme dve zmenené postavy!

Ak ste sa stali fanúšikom prvej série, určite si dobre spomínate na postavu Petra Vicena, ktorý stál na čele kriminálneho oddelenia a bol zároveň bývalým manželom Zuzy Vicenovej. V prvej sérii ste taktiež mohli vidieť Máriu Jarošovú, ostrieľanú policajtku s rokmi praxe. Spolu so Zuzou a Janom Tesárom šlo o zohraný vyšetrovací tím. Napriek tomu, že vás možno sklameme tým, že herci Darina Abrahámová a Adrian Jastraban v druhej sérii nebudú vystupovať, potešíme vás správou, že na seriálovej polícii pribudnú dve nové postavy, ktoré stvárnia skvelí slovenskí herci! 

V úlohe mladej policajtky - Adely Lukáčovej - uvidíte herečku Barboru Bezákovú. Adela je extrémne nadaná na nové technológie a v hlave má skutočne veľa. Nie je však uzavretá len do IT sveta, ale rozumie tiež medziľudským vzťahom a neunikne jej žiadny drobný detail na mieste činu. Ďalším menom v Kriminálke Kraj 2 bude aj herec Michal Ďuriš, na ktorého sa môžete tešiť v postave nového náčelníka Richarda Barana. Richard je dlhoročným priateľom patológa Benjamína Sásika, ktorého aj v pokračovaní stvárni Miro Noga. Praktik má na rozdiel od Adely problémy s modernými technológiami. Neznáša nové nariadenia "zhora". Jeho dcérou je dobrá priateľka Adely, nad ktorou z tohto dôvodu drží ochrannú ruku.

Pre ďalšie nové informácie o seriáli Kriminálka Kraj sledujte náš web a sociálne siete! 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa JOJ PLAY (@jojplay_official)

Sledujte Kriminálku Kraj 2 od 5. septembra na JOJke!