Marián Mitaš nám prezradil niečo o nakrúcaní Kriminálky Kraj 2: Pre TOTO sa naň tešil!

Mariána Mitaš ste mohli v prvej sérii sledovať v postave nového vyšetrovateľa Jana Tesára. Ten sa v druhej sérii predvedie ako ostrieľaný kriminalista. Aha, čo nám o nakrúcaní pokračovania prezradil!

V druhej sérii uvidíte opäť Mariána Mitaša, bez ktorého by Kriminálka Kraj nebola Kriminálkou Kraj. Nakrúcanie síce bolo náročné, no sám sa naň veľmi tešil z viacerých dôvodov. Tým hlavným bola partia, ktorá na nakrúcaní vznikla už počas prvej série. Napriek tomu, že v pokračovaní uvidíme menšiu zmenu - dvoch nových vyšetrovateľov - ústredná dvojica ostáva nezmenená. Opäť si zahrali s Janou Kolesárovou, s ktorou si na pľaci aj v súkromí skvele rozumejú. "V prvej sérii sme spolu strávili veľmi veľa času a tešil som sa na ňu. Bol som zvedavý, ako sa to celé pomení. Ten formát je kriminálka, ale zmenia sa tam nejaké postavy a bol som zvedavý," prezradil nám pri nakrúcaní druhej série herec. 

S Barborou Bezákovou to tiež preňho nebola herecká premiéra, keďže spolu nakrúcali aj seriál Lásky v Istanbule, ktorý už teraz môžete sledovať na JOJ PLAY. Barboru považuje za skvelú parťáčku na nakrúcaní, s ktorou je neraz sranda. Napriek tomu, že ide častokrát o náročné prípady, ktoré divák v televízii od septembra uvidí, herci si vedeli na pľaci spraviť príjemnú atmosféru. "My tým strávime štyri až päť mesiacov života, ale nemôžeme nechať tú prácu na seba padať," uviedol Marián Mitaš pre joj.sk.

Sledujte Mariána Mitaša v Kriminálke Kraj 2 už od 5. septembra na JOJke!