Jana Kolesárová prezradila detaily druhej série Kriminálky Kraj: Vrátia sa k sebe s Janom?

Jana Kolesárová, ostrieľaná vyšetrovateľka, sa objaví aj v druhej sérii Kriminálky Kraj. Herečka nám prezradila zaujímavé detaily o nakrúcaní!

Ak ste si obľúbili Janku Kolesárovú v seriáli Kriminálka Kraj, poteší vás, že nebude chýbať ani v jej pokračovaní. Pre herečku bolo toto nakrúcanie o niečo náročnejšie. Druhá séria odštartovalo svoje nakrúcanie ešte v čase, keď sa vyrábal seriál Lovec, kde si tiež zahrá jednu z hlavných postáv. "Ono to bolo náročné. Práve som dotáčala Lovca, čo bolo náročné. Vedela som, že idem rovno do druhej série Kriminálky Kraj. Musela som sa trochu ukľudniť, že to zvládnem," prezradila pre joj.sk Jana Kolesárová.

Pri druhej sérii vyzdvihla, že sa šlo viac do terénu, čo môže byť pre diváka atraktívnejšie. "Je tam viac toho diania, činu ako len odrozprávania ho post. Myslím si, že táto dvojka bude dynamickejšia. Bude sa to priamo diať pred očami diváka," uviedla. Na otázku, ako to bude vyzerať medzi ňou a Janom Tesárom odpovedala radšej vyhýbavo. Koniec koncov sa to divák dozvie pri pozeraní druhej série. No rozhodne sa môžeme tešiť aj na oblasť osobných problémov našich vyšetrovateľov! 

Sledujte Kriminálku Kraj 2 od 5. septembra 2024 na JOJke!