Barbora Bezáková nám prezradila viac o postave v Kriminálke Kraj 2: TÝMTO si získa aj vás!

Od 5. septembra uvidíte v Kriminálke Kraj aj novú postavu, ktorú stvárni Barbora Bezáková. Tá nám prezradila viac o Adele Lukáčovej!

Nová posila v policajnom tíme, Adela Lukáčová, je extréme zdatná na IT, je inteligentná, rozumie všetkému modernému. Výborne sa orientuje v modernej dobe, nie je však uzavretá iba do online sveta, ale rozumie tiež medziľudským vzťahom a v rámci vyšetrovania jej neunikne žiadny detail. "Adela je trošku drzá vyšetrovateľka, ktorá na rôzne detaily z vyšetrovania prichádza veľmi svojským spôsobom. Môže to byť taký komediálny prvok v rámci seriálu," doplnila pre joj.sk Barbora Bezáková informácie o svojej postave.  

Adela zapadla nielen do seriálového kolektívu, ale jej predstaviteľka si skvele rozumela aj s hercami, s ktorými sa pozná z iných seriálov. "Mám náročné texty, prichádzam často s tými novými informáciami a je to pre mňa ťažké sa učiť," prezradila nám tiež to, že pri minulých nakrúcaniach sa stretla aj s reálnymi kriminalistami. "Zaujímalo ma, ako to vyzerá na mieste činu. Všetky tie nástroje som skúšala. Je to veľmi zaujímavé, že pre nich je to denný chlebík," narážala na prácu, pri ktorej sa denne stretávajú kriminalisti s mŕtvymi telami. Adelu si môžete užiť od tohto štvrtka nielen s typickou drzosťou a inteligenciou, ale aj nezameniteľným chalanským štýlom, ktorý si veľmi obľúbila. "Mám rada, keď sa ide proti ženskosti čiastočne. Keď mi dali šiltovku, kanady a krátke nohavice, cítila som sa ako ryba vo vode," dodala pre joj.sk! 

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Kriminálku Kraj 2 už tento štvrtok o 20:40 na JOJke!