Zrekapitulujte si s nami prvú sériu Kriminálky Kraj: Ako skončila posledná časť?

Prvá séria Kriminálky Kraj si získala množstvo divákov hlavne kvôli napínavým prípadom, ktoré vám nedali inú možnosť, než rozlúsknuť, kto je vrahom. Pripomeňte si dianie v prvej sérii!

Na začiatku série do fiktívnej krajskej polície dorazil nový vyšetrovateľ. Ján Tesár si hneď nezískal kolegov, práve naopak, svojimi osobnými démonmi mnohých od seba odháňal. Vyšetrovať musel po boku krásnej kolegyne Zuzany Vicenovej, ktorá si ho svojou chlapskou povahou pomaly začínala získavať. Až natoľko, že sa jeden večer ich vzájomná chémia prejavila naplno. Kvôli nejednému problému oboch policajtov však došlo k rýchlemu ochladeniu ich vzťahu. Na konci série sa rozišli, no pre divákov ich vzťah ostal otvorený. Prezradíme vám však toľko, že Jano nebude v pokračovaní sám. Ako si poradí s novým vzťahom a láskou ku kolegyni? Bude ho neustále ovládať démon v podobe alkoholu? 

V prvej sérii ste mohli sledovať hercov Darinu Abrahámovú a Adriana Jastrabana, ktorý spolu so seriálovým Janom a Zuzou riešili prípady. Pripomeňme si, že herec Adrian Jastraban stvárnil bývalého manžela Zuzy a v druhej sérii ho občas ešte zazrieme, no významnejšiu úlohu tu zohrá ich spoločný syn. Na sklonku série riešili naši seriáloví vyšetrovatelia znásilnené mladé ženy, ktoré boli pomocou neznámej látky omámené. Psychologicky veľmi ťažký prípad si odniesol kus z každého z vyšetrovateľov. Páchateľa sa im však podarilo usvedčiť. Prvá séria však dopadla skutočne otázne a veríme, že pokračovanie dá divákom mnohé odpovede!

Ak ste si prvú sériu nestihli na našich obrazovkách pozrieť, nájdete ju na JOJ PLAY. Nezabudnite, že druhá séria štartuje už tento ŠTVRTOK o 20:40 na JOJke!