Zuza navrhne Janovi, aby to znova skúsili: Ten bude na nečakané slová TAKTO reagovať!

Ako sme vám už prezradili, túto sezónu sa máte na čo tešiť. Druhá séria prinesie nové tváre, aj staré problémy. Zuza Janovi načrtne tému, aby to spolu ešte raz skúsili!

Do tímu prichádza nová posila. Počas druhej série sa teda budú nielen diváci, ale aj samotní vyšetrovatelia zoznamovať s Adelou Lukáčovou. Tá ich hneď zo začiatku poriadne prekvapí. Ešte pred samotným zoznámením s kolegami príde s vyjadrením, že do prípadu, ktorí aktuálne vyšetrujú je zapojená umelá inteligencia. Adela má cit nielen na nové technológie, čím sa stáva úplným opakom policajného náčelníka Richarda Barana, ale aj na medziľudské vzťahy. Čerstvá krv nakopne krajskú kriminálku a pomôže im vďaka svojmu IT talentu prešetriť rýchlejšie nejeden prípad!

Zuza bojuje so svojím synom, ktorí sa vrátil zo zahraničia a prežíva ťažký rozchod aj to, že sa mu nechce pokračovať v štúdiu. V zúfalstve ho odnesie k Janovej mame Vilme, kde mu nájdu brigádu. Jonáš však vzdoruje a najradšej by sa na to všetko vykašľal. Policajtka si výborne rozumie s mamou kolegu. S tým už raz podľahli vzájomnej chémii. V slabej chvíli preto navrhne Janovi, či by to znova spolu neskúsili. "Teraz som sa vyhrabal z tých sračiek s Terezou a chľastom a toto prostredie," odpovie jej na otázku. Zuza však netuší, že je tu ešte niečo, čo pred ňou kolega skrýva!

Sledujte Kriminálku Kraj 2 už dnes o 20:40 na JOJke!