Telo Richarda Labudu zdobí originálne tetovanie: TÝMTO gestom si uctil legendárneho deda!

Richard Labuda pokračuje v šľapajach legendárneho starého otca Mariána Labudu a jeho otca Mariána Labudu ml. Pamiatku na deda má dokonca na vlastnom tele!

Herecky môžete Richarda Labudu vnímať už od jeho útleho detstva, kedy si zahral rôzne menšie úlohy. Veľký priestor má dnes v Kriminálke Kraj 2, ktorú môžete sledovať na JOJke každý štvrtok. To, že herectvo mu je blízke vidieť na jeho talente, ktorý nepochybne zdedil po dedovi aj otcovi Mariánovi Labudovi. Otec ho herecky veľmi podporuje a toho ste mohli vidieť aj v jednej z epizód Kriminálky Kraj 2! 

Keď nás v roku 2018 navždy opustil legendárny herec Marián Labuda, zasiahlo to celé Slovensko. S dedom mal Richard skvelý vzťah. Keď dosiahol plnoletosť, rozhodol sa zachovať si spomienku na deda rovno na svojom tele. Podobizeň postavy Mariána Labudu zo seriálu Vesničko má středisková je vám určite dobre známa. V podobe krásnej ilustrácie si dal vytetovať tento portrét jeho vnuk, prezradil v tom čase na svojich sociálnych sieťach Richard. Tetovanie mu v 23 rokoch pomáha nielen v jeho kariére, ale určite aj v ťažších chvíľach života!

Sledujte Richarda Labudu v Kriminálke Kraj 2 každý štvrtok o 20:40 na JOJke!