Na JOJke sa budete báť: Nový mysteriózny seriál si získa všetkých nadšencov hororu!

Televízia JOJ na jeseň ponúkne divákovi aj jeden poriadne temný príbeh. Nový mysteriózny seriál Lovec prinesie tajomné vyšetrovanie aj prvky hororu!

Spolupráca televízie JOJ s Českou televíziou pokračuje. Po úspešných koprodukciách na seriáli Svet pod hlavou, minisérii Ultimátum a vianočnej rozprávke Krakonošove tajomstvo, ponúknu tentokrát obe televízie svojim divákom seriál Lovec. Jeho nakrúcanie sa začalo na jeseň 2022 pokračovalo na rôznych lokáciách v Čechách a na Slovensku a posledná klapka padla pri Prahe 7. mája tohto roka.

Zdroj: TV JOJ

Detektívny mysteriózny seriál Lovec vznikal pod vedením českého režiséra Jiřího Stracha. V hlavných úlohách diváci uvidia dvojicu hercov - Janu Kolesárovú a Pavla Kříža. V ďalších úlohách sa objavia poprední slovenskí a českí herci, ktorých mená budeme postupne zverejňovať na webe joj.sk a našich sociálnych sieťach.

Epizódy seriálu Lovec sú popretkávané tajomnou atmosférou, prítomnosťou nadprirodzených síl, záhadným konaním postáv a mystikou balansujúcou na hrane logicky vysvetliteľných javov. Hlavnou myšlienkou príbehu je, že zlo má iba takú moc, akú mu sami dovolíme. Čo ľudí spája, je prirodzený pud so zlom bojovať. Pre niektorých je to osobný boj, pre niektorých otázka politiky alebo otázka vyšších hodnôt, pre iného boj Boha s Diablom. Náš vnútorný pomer dobra a zla a naše životné rozhodnutia určia, či sa démonovi podarí do nás vstúpiť a do akej miery nás ovládne. Proti nim nás spája prirodzený pud so zlom bojovať. Pre niektorých je tento boj osobný, pre iných zas otázka politiky alebo vyšších hodnôt!  

Na LOVCA sa môžete tešiť už túto jeseň na JOJke!