Nový seriál Lovec prinesie na obrazovky JOJky niečo, čo tu ešte nebolo: TOTO vás čaká!

Televízia JOJ na jeseň ponúkne divákovi aj jeden poriadne temný príbeh. Nový mysteriózny seriál Lovec prinesie tajomné vyšetrovanie aj prvky hororu. Niečo podobné ste na našich obrazovkách ešte nevideli!

Seriál Lovec si získa fanúšikov hororu, mysteri aj kriminálky. Jedinečná kombinácia žánrov divákovi TV JOJ prinesie neopakovateľný televízny zážitok. V hlavnej úlohe vás čakajú veľké herecké mená. Hlavnú dvojicu v seriáli si zahrá Jana Kolesárová a Pavel Kříž. Ostatné mená vám budeme postupne odhaľovať na našich sociálnych sieťach a webe joj.sk!

Prezradíme vám viac z deja nového seriálu, ktorý už o pár týždňov štartuje na JOJke: 

Medzi nami bežnými ľuďmi sa pohybujú démoni, ktorí hľadajú vhodnú telesnú schránku pre svoju existenciu. Náš vnútorný pomer dobra a zla a naše životné rozhodnutia určia, či sa démonovi podarí do nás vstúpiť a do akej miery nás ovládne. Proti nim nás spája prirodzený pud so zlom bojovať. Pre niektorých je tento boj osobný, pre iných zas otázka politiky alebo vyšších hodnôt. Seriál Lovec predstavuje tajnú organizáciu v štruktúre cirkvi, ktorá sa snaží týchto démonov vypátrať a zneškodniť, má na to metódy, ale ani tak to nie je ľahké. Nie je ľahké ho spoznať a premôcť, ale ide o zachovanie rovnováhy nášho sveta.

Na LOVCA sa môžete tešiť už túto jeseň na JOJke!