Hviezde herecké obsadenie seriálu Lovec: KOHO okrem Pavla Kříža a Jany Kolesárovej uvidíte?

Seriál Lovec na obrazovkách TV JOJ štartuje už 27. októbra 2024. Niečo zo seriálu sme vám už prezradili. Okrem zaujímavého deja uvidíte aj lákavé herecké obsadenie!

V hlavných úlohách seriálu Lovec sa predstaví Jana Kolesárová, herečka, ktorú môžete sledovať aktuálne v Kriminálke Kraj. Tú uvidíme v postave Alice Černej, ktorá bojuje s vidinami, ktoré ju vracajú do detstva, kedy prežila veľkú traumu. Opäť pôjde o postavu silnej a samostatnej ženy. Už v prvej epizóde Alica narazí na Tomáša, bývalého kňaza, ktorý rieši v mene cirkvi temné prípady ľudí, ktorých posadol démon. Predstaviteľmi cirkvi budú postavy Jána Grešša, Jiřího Dvořáka či Ivana Gogála. 

Ján Greššo si zahrá postavu Gála, predsedu európskej sekcie Rádu. Gál je oddaný poradca orgánom blízkym pápežovi. Ako Tomášovho nadriadeného a šéfa Rádu uvidíte postavu herca Jiřího Dvořáka. Bruno, ktorého stvárni herec Ivo Gogál, bol pri narodení Alice a bolo jeho rozhodnutím ju nezabiť. Dnes je dôležitou súčasťou cirkvi. Okrem týchto postáv uvidíte aj ďalšie epizódne postavy so skvelým hereckým obsadením! 

Zdroj: TV JOJ

Na Lovca sa môžete tešiť už v nedeľu 27. októbra 2024 na JOJke!

Tagy: Lovec