Janu Kolesárovú uvidíte v netradičnej seriálovej úlohe: Prečo si vás ako Alica Černá získa?

Obľúbenú slovenskú herečku uvidíte tentokrát v netradičnej seriálovej postave. Čo nám povedala o Alici a seriáli Lovec Jana Kolesárová?

Ak ste fanúšikom seriálu Kriminálka Kraj, určite v ňom registrujete krásnu Janku Kolesárovú. Sympatickú herečku neraz vidíme v silných ženských postavách. Ako kriminalistku ste si ju určite zamilovali v nejednom seriáli, tentokrát sa predvedie v mysterióznom počine Lovec ako Alica Černá, ktorá skrýva temnú minulosť aj nadprirodzené schopnosti. "Je to žena, ktorá pracuje v poisťovni, ale časom sa dozvedá, že má vízie a sny, ktoré sa postupne dejú a ona ich predvída. Vstupuje do toho rad, ktorý ju najme na prenasledovanie démonov," uviedla pre joj.sk. 

Zdroj: TV JOJ

Čo ju na seriáli oslovilo najviac? ​"Môžeme sa pohrať s nadprirodzenom a tajomnom. To je pre herca veľmi lákavé," rovnako tak ju na seriáli oslovila spolupráca s režisérom Jiřím Strachom a hereckým kolegom Pavlom Křížom. "Veľa vecí nevidím, tým, že tu nie som fyzicky, ale toto si veľmi chcem pozrieť," teší sa aj divácky na nový seriál Lovec Janka!

Sledujte Lovca s Janou Kolesárovou už túto nedeľu o 20:40 na JOJke!