Prečo si pozrieť nový seriál LOVEC na JOJke? Máme pre vás dôvody, ktoré vás presvedčia!

Seriál Lovec prinesie niečo, čo ste ešte v takejto seriálovej podobe na televíznych obrazovkách u nás nevideli. Máme pre vás niekoľko dôvodov, ktoré vás možno presvedčia k tomu, aby ste si nový seriál zapli!

Jeseň sa bude niesť v znamení poriadnej mystérie, no chýbať nebude ani napínavé vyšetrovanie a poriadny triler. Typické kriminálne postupy vyšetrovania však určite nečakajte. Lovec prinesie nevysvetliteľné javy, ale aj poriadny strach. Ten naznačuje už priezvisko režiséra česko-slovenskej koprodukcie. Jiří Strach sa v seriáli pohrá s fantáziou divákov. Nie je pritom rozhodujúce, či veríte v niečo vyššie. Boj dobra so zlom si môžeme vysvetliť rôzne. V prípade tohto seriálu však niekedy zlo porazí dobro. Vstup démona do tela sa dá vyriešiť jediným spôsobom. Prečo vstupuje "zlý duch" do nevinných tiel? Na tieto otázky možno dostanete odpoveď pri pozeraní seriálu Lovec, no na niektoré si musíme odpovedať sami v sebe!

Nie sú to len prvky mystérie, trileru a hororu, ktoré vás pozvú k sledovaniu seriálu Lovec. Zaujímavý dej, pri ktorom sa budete v ôsmych častiach až postupne dozvedať, kto sú jednotlivé postavy vlastne zač, vás nechá v napätí. Tie stvárnia brilantní slovenskí a českí herci. Celý dej sa odohráva na rôznych lokáciách v Česku a na Slovensku. Temné "zákutia" seriálu ako je napríklad krypta, kde sú v telách zabodnuté dýky či rôzne kláštory sú prevažne zábermi z ČR, kde je cirkev podľa tvorcov o niečo benevolentnejšia ako u nás. Zaujímavosťou je, že samotný seriál sa začal nakrúcať ešte pred pandémiou. Po viac ako päťročnom nakrúcaní sa seriál vyvinul do podoby, akú budete môcť sledovať už zajtra na JOJke!

Sledujte LOVCA už v nedeľu o 20:40 na JOJke!