Miláčikovo vás zavedie na návštevu k Miss Slovensko: Kto vám predstaví svojho domáceho miláčika?

Humor, originalita, informácie ale aj edukácia zábavnou formou. Obľúbená relácia Miláčikovo je od minulého týždňa späť a zabaví aj poučí majiteľov domácich zvierat, no aj tých, čo svojho miláčika ešte nemajú. Tešia sa na vás aj moderátorské stálice. Na čo sa môžete tešiť v najnovšej časti?

Ďalší diel obľúbenej relácie uvidíte už dnes, 11. mája o 9:55 hod. na JOJke.

Relácia Miláčikovo je tu pre všetkých: majiteľov zvieratiek, tých, čo o nich uvažujú, ale sú nerozhodní a dokonca aj tých, čo zvieratá nemajú, no radi sa s nimi pobavia a niečo sa pri tom naučia. Relácia je tu dokonca aj pre tých, čo majú obavy či fóbiu zo zvieratiek. Chceme ukázať, aká hlboká môže byť väzba medzi človekom a jeho chlpáčom, šupináčom či operencom a tiež, aký prínos môžu mať zvieratá v našom živote. Stačí sa len naučiť rozumieť im, a nie sa ich báť.

Reláciou vás opäť sprevádzajú Dana Čapkovičová, moderátorka spravodajstva TV JOJ, zároveň milovníčka zvierat, ktorá sa dlhodobo venuje ich ochrane, najmä tým týraným. Sama má psa Bobbiho z útulku, ktorý je pravidelnou súčasťou relácie. Tešiť sa môžete aj na moderátora Martina Chynoranského, ktorý je tiež nadšený milovník zvierat. Rád sa stretáva s rôznymi druhmi zvierat a fotí si s nimi selfie. Pôvodne mal fóbiu z operencov, ale vďaka práci v relácii sa s ňou úspešne vyrovnal.

Miláčikovo vás v dnešnej časti vezme na návštevu k Miss Slovensko z roku 2012, Kristíne Krajčírovej, ktorá vás zoznámi so svojim psíkom. Zaujímavou témou bude rozhodne aj alergia u psov, kde sa všetci vy, majitelia týchto roztomilých maznáčikov, môžete dozvedieť informácie, ktoré ste o psích alergiách rozhodne netušili. A bude toho viac!

Sledujte reláciu Miláčikovo každú sobotu doobeda na JOJke!