Slovensko na Miss Supranational reprezentuje Petra Siváková: TOTO ste možno o nej nevedeli!

Charizmatická Vicemiss Slovensko 2023 Petra Siváková pocestuje už 17. júna na prestížnu svetovú súťaž Miss Supranational 2024. Najvyššia spomedzi všetkých finalistiek súťaže Miss Slovensko 2023 vyhrala pred rokom titul prvej Vicemiss Slovensko 2023 a zároveň titul EVA Miss Sympatia 2023.

Presne rok po svojej korunovácii v súťaži tak mieri dvadsaťtriročná modelka, rodáčka z východného Slovenska, medzi celosvetovú konkurenciu. "Rok bol najmä plný príprav. Keďže svetová súťaž je takým mojim detským snom. Výzvu som prijala zodpovedne a naplno. Za seba viem, že som do toho dala naozaj všetko a idem tam vnútorne spokojná, že som pre to urobila najviac čo som mohla, nech už to dopadne akokoľvek." prezradila v rozhovore na tlačovej konferencii k jej účasti na Miss Supranational. "Miss zo mňa urobila dámu a pomohla mi v realizácii mojich vízií do budúcna," uviedla ďalej v rozhovore. Petra veľmi pozitívne vníma, že sa mení koncept súťaž krásy po celom svete. "Ukazuje to, že súťaže krásy nie sú len o kráse, ale o osobnosti a o žene ako takej. Je to skvelá skúsenosť, ktorá vie dievčatá veľa naučiť a niektorým dievčatám to vie doslova zmeniť život," motivuje ďalšie mladé dámy k účasti napríklad aj v Miss Slovensko. 

Účasť v Miss Supranational však nie je jedinou Petrinou prácou, možno ste o nej nevedeli, že má vlastnú značku šperkov. "Môj doterajší život bol najmä o modelingu, avšak práve vďaka nemu som nabrala množstvo kontaktov a umožnilo mi to založiť si vlastnú značku," opisuje kráska, že jej modeling otvoril ďalšie dvere. Okrem toho je Petra šťastne zadaná a jej priateľ ju v modelingu veľmi podporuje. Vo voľnom čase žije aktívnym životným štýlom, čo vidieť na jej vypracovanej postave. "O svoj zovňajšok sa starám najmä správnym a zdravým stravovaním a taktiež veľa cvičím. Snažím sa tráviť čas s ľuďmi, ktorí majú rovnakú energiu ako ja a venovať sa len veciam, ktoré ma bavia a naplňujú. A dôležité je, že som sa naučila hovoriť nie na všetko, čo ma unavuje a psychicky vyčerpáva," ozrejmila zdravý vzťah k svojej fyzickej aj psychickej stránke.

Určite sa mnohí môžu inšpirovať aj jej životnom filozofiou. "Celý život sa riadim pravidlom: správaj sa k druhým tak, ako chceš aby sa iní správali k tebe. Myslím, že aj vďaka tomu som celý život mala šťastie na ľudí," uviedla brunetka. "Už niekoľko rokov finančne prispievam niekoľkým organizáciám a ľudom, ktorí to potrebujú. Mojou srdcovkou sú však zvieratká," sama organizuje rôzne zbierky pre útulky po celom Slovensku. Túto tému si berie aj na Miss Supranational. Všetky delegátky si musia pripraviť projekt spoločenskej zodpovednosti. Jej projekt sa zameriava na pomoc a podporu zvieratám. Petra apeluje na všetkých, ktorí môžu pomôcť pri záchrane psov, ich adopcii, alebo chce aspoň inšpirovať ľudí k tomu, aby sa stali zodpovednými majiteľmi a priateľmi psov a prispeli tak k lepšiemu životu týchto verných zvierat.

Petru Sivákovú, Miss Supranational Slovakia 2024 môžete podporiť viacerými spôsobmi: Na YouTube Miss Supranational v pondelok organizátori zverejnili predstavovacie videá delegátok. Za 1 like môžu získať 1 bod, za komentár s použitím hastagov až 5 bodov. Stiahnite si zdarma aplikáciu Miss Supranational kde bude bezprostredne po príchode delegátok do dejiska svetovej súťaže od 17. júna možnosť hlasovať za kandidátky a podporiť ich v súťaži. Každá výzva, ktorú Miss Supranational zverejní posúva adeptky bližšie k finále postup do TOP 24, a preto podpora slovenských ale aj zahraničných fanúšikov je veľmi dôležitá!