Zdraví a plní života aj bez tabletiek: Na nohy vás zaručene postavia chili papričky!
Danka s Jankou už patria prakticky k nášmu stabilnému inventáru a v akcii ich tradične uvidíme aj dnes. Známe sú však nielen svojou šikovnosťou, ale aj mimoriadne kladnému vzťahu k pikantným jedlám. Najmä Danka by chili papričky najradšej pridávala do každého jedla. Podľa dievčat štipľavé jedlá spaľujú tuk a navyše sú zdravé.
„Ľudia by mali vysadiť lieky zo svojho života a mali by sa začať inak stravovať a vtedy by sa im upravil aj zdravotný stav,“ vysvetľuje Danka. A hoci by za štipľavé položila aj život, má určité limity: „Mám rada štipľavé, ale v rámci normy, ako všetko.“ Na bolesť hlavy však má ešte lepší trik – spraví si stojku na hlave. Celkovo však vie táto ohnivá pochúťka pomôcť širokospektrálne. „Aby sme neboli chorí, nemali črevné ťažkosti, pomáhajú spaľovať tuky, dobre po nich trávi, štartujú organizmus ako taký a naštartujú tiež proces lenivého žalúdka,“ vymenúva Danka plusy pikantného. A kto nemá rád štipľavé, potrebuje len cvik. „Ja som tiež nemala rada, no po troške som pridávala a aj som niekde skončila. Mám hranicu v štipľavosti,“ dodáva milovníčka pikantných vecí.
Sledujte premiérovú epizódu Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!
Autor: Ivan Paško