Šikovné súťažiace prepisujú históriu: Na tanier stihli v limite naložiť až štyri porcie!
Hrdé Východniarky dnes pôjdu na maximum ako rakety. Ľubica s dcérou Luckou z Michaloviec dostanú svoj obľúbený recept, ktorý im sadne ako uliaty. Variť totiž budú tradičný cordon bleu s opekanými zemiakmi, rukolou, cviklou a cherry paradajkami. Ako odborníčkam z odboru im nie je varenie vôbec cudzie, a to dokonca ani v našom bleskurýchlom tempe.
Ich šikovným rukám sa napokon podarilo dokončiť jedlo presne podľa predstáv a Ľubka by sa zaň nemusela hanbiť ani na pravej východniarskej svadbe. Čo je však ešte zaujímavejšie, v časovom limite 25 minút sa im podarili naložiť kompletné štyri porcie, čo uvidíte aj v našom videu zo zákulisia. To nie je v našej relácii žiadnou samozrejmosťou, práve naopak, Ľubica s Luckou dnes vďaka tomu prepisujú históriu. „A to som myslela, že budem variť niečo iné, tešila som sa na lososa,“ hovorí prekvapená kuchárka. To sa jej však splní možno už v najbližších častiach. „Chcem ukázať bohatšie jedlá, napríklad plnený kurací závitok s brokolicou, nivou a broskyňou,“ prezrádza Ľubka. Všetko však bude záležať od toho, ako ich dnešný výkon ohodnotí špecialista Martin Korbelič a či to bude stačiť na silných súperov Mišku a Tomáša.
Sledujte premiérovú epizódu relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!