Mäsové guľky v rajčinovej omáčke so špagetami

Recept od Kollárových a Medveďových.

Suroviny:

300g hovädzie mäso – mleté
300g bravčové mäso – mleté
cibuľa
cesnak
soľ
korenie
petržlenová vnať
velká konzerva- paradajkové pyré a cherry rajčiny

Postup:

Mäso zmiešame, dochutíme cesnakom, soľou, cibuľou, pridáme č korenie a petržlen.vnať. Zo zmesy mäsa porobíme malé guľky , ktoré opekáme na panvici s pridaním olivového oleja. Po opečení guľky vyberieme na tanier.
Do výpeku pridáme parad. pyre a nakrájané chery rajčiny a dusíme. Ku koncu pridáme aj mäsové guľky a varíme, podávame so špagetami a vrch môžeme posypať syromm – parmezánom.

Pozrite si celý postup prípravy jedla v našom archíve úplne zadarmo. Moja mama varí lepšie ako tvoja prichádza s premiérovými epizódami a receptami vždy od pondelka do piatka o 17:55 na JOJke!